fotomorgana

  • fotografija
  • 360
  • blog

Produktna fotografija

Produktna fotografija oz. fotografiranje izdelkov

Visokokakovostna fotografija izdelkov za spletno uporabo trgovine

S produktno fotografijo se ukvarjamo že 8 let in smo sodelovali že z več kot 100 strankami in z večino sodelujemo še danes. Naš minimalni pristop k fotografiranju izdelkov in fotografiranju paketov prikazuje vaše predmete brez motenj. Čista bela in siva ozadja, popolna naravna osvetlitev in prava barvna reprodukcija dajejo vsakemu izdelku pridih mamljivega razkošja. Zaradi tega so vsi posnetki izdelkov popolni.

 Pri nas lahko hitro dobite veliko količino izdelkov, ki so videti odlično in po vaši specifikaciji.

produktna fotografija cbd konopljino olje agrosloven

Fotografija izdelka

Vaši izdelki si zaslužijo ogled.

Z izkušnjami pri delu s podjetji vseh velikosti in niš, od majhnih neodvisnih trgovcev na drobno do tržnih agencij in velikih maloprodajnih velikanov, boste z našim delom opaženi. Zanesljivo lahko ustvarimo profesionalno fotografijo izdelkov za spletne trgovine, reklamne panoje, TV, revije in vse druge učinkovite oglaševalske medije.

 Naša ekipa se dobro znajde z zahtevnimi delovnimi obremenitvami in sposobni smo obravnavati več velikih projektov hkrati. Z uporabo prenosnega studia, zgrajenega na lokaciji, ali našega internega studia, bo vaš izbrani produktni fotograf deloval v skladu z vodilnimi fotografskimi standardi e-trgovine.

 Naši fotografi izdelkov so strokovnjaki za zajemanje popolnih fotografij izdelkov, da pokažejo najboljše lastnosti katerega koli izdelka.

 Naš studio za fotografijo izdelkov se nahaja v Kranju, vendar nudimo storitve strankam po vsej Sloveniji.

 Smo ena najboljših kreativnih, profesionalnih fotografskih ekip, specializiranih za produktno fotografijo. Poslovanje je dandanes izjemno dinamično in se hitro spreminja, zahvaljujoč zavedanju in profesionalnemu pristopu pa smo vedno na tekočem z najnovejšimi trendi. Odlikujeta nas hitrost delovanja in visoka organizacijska kultura.

Fotografiranje izdelkov za e-prodajo

Dandanes so fotografije tiste, ki prodajajo izdelek. Visokokakovostna packshot fotografija daje priložnost za poustvarjanje dejanskega videza izdelka in izpostavljanje njegovih najboljših lastnosti. To je zelo pomembno za podjetja v prodajni industriji, zlasti na internetu.

 Specializirani smo za profesionalno marketinško fotografijo in posnamemo pakete in kompozicije izdelkov za stranke po vsej Sloveniji. Packshot fotografi lahko predstavijo kateri koli izdelek s statičnim ali premikajočim se paketom.( 360 produktna fotografija )

 Fotografije, ki jih posname naš fotograf, izstopajo po enotnem ozadju, enakomerni osvetlitvi in visoki ostrini slike. Zahvaljujoč temu bo vaša potencialna stranka lahko videla vsako podrobnost izdelka.

 Naš fotografi fotografi imajo bogate izkušnje s fotografiranjem p različnih izdelkov, od nakita do avtomobilov, elektronske opreme, pisarniškega materiala, ur, alkoholnih pijač, oblačil, pisarniškega materiala, električnih orodij itd.

Znani smo po natančnosti in veliki pozornosti do podrobnosti, saj razumemo, kako pomembna je profesionalna predstavitev izdelka. Za vas bomo posneli privlačne, spodbudne k nakupu in privlačne posnetke paketov za spletne trgovine, kataloge in brošure v vsaki trgovski panogi.

Modna e-trgovinska fotografija

 

Moda. Vse je odvisno od videza.

Čudovite slike prodajajo modo – tako preprosto je. Poskrbite, da bo vsakdo želel kos. Zmotite se in ostali boste prezrti.

Zagotavljam vam vrhunske vizualne medije in fotografijo izdelkov za modo za promocijo vaših izdelkov v luči, v kateri naj bi jih videli. Ponujamo celotne pakete e-trgovine, vključno s storitvami ličenja, friziranja in oblikovanja, fotografom e-trgovine in fotografiranjem izdelkov za spletne trgovine.

 Imamo izkušnje pri delu z odraslimi in otroškimi modeli, rekviziti, različnimi lokacijami in široko paleto izdelkov. Naši fotografi so sposobni izdelati na tisoče slik v enem dnevu. Stranke lahko nato izberejo najboljše posnetke iz spletne galerije. V 48 urah po fotografiranju vam bomo dostavili profesionalno retuširane fotografije, pripravljene za uporabo.

Na voljo smo za fotografiranje na lokaciji, kjer lahko zgradimo postavitev profesionalnega fotografskega studia. Druga možnost je, da delamo v lastnem studiu.

 Sodelujemo z vami, da bi našli pravo vrednost vaših izdelkov. Prikrojimo svoj pristop, da predstavimo to edinstveno vrednost v ospredju in središču.

Ghost mannequin

 

Ghost mannequin je tehnika fotografiranja oblačil na lutki, kjer sama lutka ni vidna.
Ta postopek daje vašim oblačilom 3D-učinek, kar vam omogoča, da vidite notranji ovratnik oblačil, hkrati pa ohranite obliko in prileganje vaših oblačil na lutki
.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy