360 panorama in virtualni sprehod po Baru Mitnica v Kranju

Sprehodite se po Baru Mitnica v Kranju v vseh 360 stopinjah, s puščicami se premaknete iz enega prostora v drugega, z miško se sprehajate in vrtite po prostoru.

360 panorama za mobilne uporabnike

360 panorama,fotomorgaana,virtualni sprehod,kranj, bar mitnica kranj

360 panorama za racunalnike, za celozaslonski nacin uporabite dvoklik v sliko ali kliknite ikono spodaj v meniju

360 panorama

360 panorama je orodje, s katerim uporabnikom najboljše lahko prikažemo neko okolje, objekte, zunanje in notranje prostore.

360 panorama postavi uporabnika v sam center prostora, ki ga želite predstaviti, mu mogoča 360 x 180 stopinjski pogled, kar pomeni, da se lahko s pomočjo miške premika v vse smeri in pogleda vse kar ga zanima.

Ker je to zelo zanimiva predstavitev, ki uporabnika že vizualno pritegne, hkrati pa zahteva tudi njihovo aktivnost, je rezultat da se dalj časa zadrži na vaši strani, pregleda več strani, kar posledično pomeni, da ste pritegnili njegovo pozornost, kar pa je bistvo internetne strani.

Uporabna vrednost 360 panorame

Ljudje smo vizualna bitja in hkrati blazno lena. Vse bi radi videli, doživeli in kupili kar od doma. In tukaj pride do izraza 360 panorama, saj je najboljši približek temu, kot da smo dejansko tam.

Ko se odločam za dopust, počitnice, izlet… grem vedno na internet in si pogledam fotografije mesta, plaže, znamenitosti in pa seveda hotelov, sob, restavracij in se odločim za tisto, ki me vizualno najbolj pritegne. Tukaj zmaga tisti, ki ima najbolj kvalitetne fotografije, saj je s tem tudi pokazal svojo resnost, profesionalnost in dokazal, da je na višjem nivoju kot konkurenca. Če ima pa na svoji strani še 360 panorame je pa sploh zmagal in odločitev je še toliko lažja.

Bodite ponosni na svoje prostore in okolje, saj so plod vašega dela, idej in energije, zato jih temu primerno tudi prikažite vašim strankam.

360 panorama bo dvignila vašo internetno stran na višji nivo.

 

Virtualni sprehod

Virtualni sprehod je skupek večjega števila med seboj povezanih 360 panoram. S pomočjo menijev, vstopnih točk, se lahko premikamo iz enega prostora v drugega in si pogledamo celoten objekt in ponudbo. V poštev pride še posebej za mesta, hotele in tudi druge prostore.